Huseyin Akdeniz (Elsweide): ‘We hadden echt moeten winnen’

Huseyin Akdeniz, vleugelspeler bij de Arnhemse club Elsweide en fanatieke supporter van Trabzonspor vond dat het gelijkspel tegen VVLK (2-2) onterecht was. ‘We hadden echt moeten winnen’.¬†


‘Ik was geblesseerd’
Huseyin Akdeniz is een van de bekendste spelers van het eerste elftal van Elsweide. Een interview met hem over de wedstrijd van afgelopen zondag was dus noodzakelijk voor alle Arnhemse voetbal liefhebbers. ‘Ik was ook geblesseerd, maar kon mijn team niet in de steek laten en speelde daarom met pijnstillers.’

‘Te veel spelers geblesseerd’
De technisch begaafde ¬†linksback vertelde verder: ‘We hadden echt moeten winnen. Te veel spelers hadden last van blessures en dat zagen we ook in de wedstrijd. Koray Ucar viel geblesseerd uit en Volkan Guzelyurt speelde zelfs in de laatste fase met een blessure omdat we niet meer konden wisselen. En Muhammed Budak zat ook onder de pijnstillers. Veyis Ozkara en Thomas Volney waren al vanwege ziekte en blessures.Ondanks alles hebben we het echt goed gedaan. We kregen twee penalty’s tegen en door een persoonlijke fout achterin kregen we een tegendoelpunt.’Tags assigned to this article:
Elsweide

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.