Prijs voor beste Turkse vereniging van Nederland

Prijs voor beste Turkse vereniging van Nederland

De HTF (Turkse Federatie Nederland) heeft tijdens een avond bekend gemaakte welke afdelingen succesvol waren tijdens verschillende goede doelen acties.


Onderscheiding voor Haykem
Zo werd de Arnhemse afdeling van HTF Nederland, vereniging Haykem, eerste op het gebied van het geven van aalmoezen (zakat). Geen andere stad in Arnhem scoorde meer dan Haykem. Het landelijke bestuur van HTF bedankte Arnhem dan ook op een bijzondere manier door dit te bevestigen met een onderscheiding.

Meeste Zakat binnengehaald
Haykem heeft in het afgelopen jaar meer Zakat en Fitre binnengehaald dan alle andere steden. De eerste plaats is opvallend omdat HTF ook afdelingen heeft in de grote steden van Nederland.Tags assigned to this article:
HaykemHTF

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights