Taco Mundo zoekt ook franchisenemer in Arnhem

Taco Mundo zoekt ook franchisenemer in Arnhem

Taco Mundo, bekend van verse Mexicaanse maaltijden aan kantoor of huis, zoekt een franchisenemer in Arnhem en Nijmegen. Het bedrijf adverteert op grote reclameborden in de stad om geinteresseerde kandidaten te vinden. Of het aardig lukt met de zoektocht is niet bekend. (screenshot website Taco Mundo)


Taco Mundo heeft al 19 vestigingen
Het bedrijf is sinds 2000 actief en begon in een paar Nederlandse steden. In 2006 werd gestart met franchise en sindsdien worden alle nieuwe vestigingen geopend door franchisenemers. Inmiddels heeft Taco Mundo 19 vestigingen in heel Nederland. Arnhem en Nijmegen hebben nog geen vestiging. Vandaar dat Taco Mundo volop adverteert.

Franchisenemer Arnhem 
Als je interesse hebt ben je er nog niet als Arnhemmer. Eerst moet je een waslijst aan vragen beantwoorden alvorens je in aanmerking komt voor een franchisevestiging van Taco Mundo.



256 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights