24-jarige Mehmet komt om bij ernstig ongeval op de A16

24-jarige Mehmet komt om bij ernstig ongeval op de A16

De 24-jarige Mehmet Ali Kabak uit Dordrecht is dinsdagavond laat omgekomen op de A16 richting Rotterdam.
Kabak moest uitwijken voor een geklapte band die midden op de snelweg lag. Na deze manoeuvre reed hij met hoge snelheid achterop een stilstaande vrachtwagen. Politiewagens, brandweer, ambulances en traumahelikopter waren snel ter plaatse. Het slachtoffer moest door de brandweerlieden eruit worden gehaald, maar overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Chauffeur van de stilstaande vrachtwagen heeft alles zien gebeuren. Hij was namelijk gestopt om de bij zijn vrachtwagen geklapte band van de snelweg te halen. De chauffeur denkt dat Kabak het te laat door had en daardoor op het aller laatste moment uit dacht te kunnen wijken naar de vluchtstrook.

Tags assigned to this article:
A16DordrechtMehmet Ali KabakRotterdam

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights