De beste Turks-Nederlandse bokser van Nederland weer een jaartje ouder

De beste Turks-Nederlandse bokser van Nederland weer een jaartje ouder

Orhan Delibaş, de beste bokser van Nederland weer een jaartje ouder. De Turks-Nederlandse Olympische bokser heeft sinds 1992 de titel als enige Nederlandse bokser met een (zilveren)medaille op zijn naam staan.
Een flits door zijn carrière. De 45-jarige Delibaş won zilver op de Olympische Zomerspelen in 1992. Een jaar later pakte de Arnhemmer weer zilver maar nu op het Europees kampioenschap boksen voor amateurs. In 1995 werd hij profbokser in de Verenigde Staten en won 25 van de 27 partijen, waarvan 10 met een knock-out.

Wil jij ook les van de beste bokser van Nederland, dat kan! Delibaş is sinds 2012 de eigenaar van de Boksacademie in Arnhem.
Tags assigned to this article:
arnhemboksacademieKlarendalOrhan Delibas

208 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.