Hoog bezoek voor 4-jarige Bade: ‘Word stamceldonor’

Hoog bezoek voor 4-jarige Bade: ‘Word stamceldonor’

Turkse Nederlanders hebben de handen ineengeslagen om geschikte stamcellen te vinden voor de 4-jarige Bade Cakir uit Barendrecht, die een zeldzame vorm van leukemie heeft en al vier maanden op de intensive care ligt.

Duizenden mensen hebben zich aangemeld bij de Nederlandse stamceldonorbank en staan in de rij voor de zieke Bade van Turkse afkomst. “Maar we hebben wereldwijd nog geen goede match gevonden voor Bade. De kans is groter als de donor een Turkse afkomst heeft. Maar dat kan ook net zo goed een Nederlander zijn”, zegt Muhammet Çakir, de vader van Bade.

Lees verder via TurkseMedia.nl 

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.