Vitesse weet bekende merk als sponsor binnen te halen

Vitesse weet bekende merk als sponsor binnen te halen

Het snoepjesmerk Napoleon is ook sponsor geworden van de Arnhemse club. Vitesse en Napoleon tekenden voor de afstrap van de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle een contract. Napoleon heeft zich als officiële doelpuntensponsor verbonden aan Vitesse. Vitesse en Napoleon tekenen een contract voor 1,5 jaar.

Vitesse trots op eerste doelpuntensponsor van de club
Algemeen directeur Joost de Wit was trots op de nieuwe sponsor. Op de clubsite meldde hij ‘dat bijna iedereen de gele snoepjes kent. e combinatie met het ‘gele balletje’ en doelpunten was natuurlijk snel gemaakt.’ Napoleon maakt al sinds 1912 snoepjes en zal tijdens alle thuisdoelpunten van Vitesse verschijnen op de grote videoschermen in het stadion.


‘Napoleon’ Doelpunt van de Maand
Na doelpunten van Vitesse is Napoleon zichtbaar in GelreDome. Ook kunnen supporters via Vitesse.nl vanaf 1 februari elke maand het ‘Napoleon’ Doelpunt van de Maand kiezen. In de eerste week van februari kan worden gestemd op het mooiste doelpunt van januari.

Hoeveel Vitesse van Napoleon per maand zal ontvangen is niet bekend gemaakt. Volgens een marketingexpert van de redactie ‘moeten we denken aan tonnen op jaarbasis en niet aan miljoenen’.Tags assigned to this article:
Vitesse

2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.