17-jarige Doetinchemmer aangehouden met pistool

17-jarige Doetinchemmer aangehouden met pistool

Donderdagavond reed de jongen op zijn scooter over de J.F. Kennedylaan in Doetinchem.
Na de staande houding heeft de politie enkele controles verricht, waaronder rijbewijs en verlichting van de scooter. Tijdens de controle zagen de agenten een pistool in de buurt van de scooter liggen en hadden snel door dat ze de eigenaar voor hun hadden. Snel werd duidelijk dat het om een in Nederland verboden balletjespistool ging.

Een belangrijke aanhouding voor de politie want deze jongeman was mogelijk in december nog betrokken bij een bedreiging met het wapen. Na het verhoor hierover kreeg hij een proces=verbaal voor het wapen en een bon voor het rijden zonder rijbewijs.Reacties


Tags assigned to this article:
DoetinchempistoolPolitie

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.