Turkse opvolger Caner Cavlan nog 2,5 jaar bij de Graafschap

Turkse opvolger Caner Cavlan nog 2,5 jaar bij de Graafschap

Na het vertrek vorig jaar van de linksback gingen de superboeren zowel intern als extern opzoek naar de opvolger. Dit werd lastig nadat de opvolger Jeroen Tesselaar met blessure uitviel.De 20-jarige Tolgahan Çiçek is de nieuwe Caner Cavlan en mag voorlopig zelfs aan de basis beginnen. Çiçek kwam in het seizoen 2014-2015 als amateur over van de jeugdopleiding van FC Groningen. En heeft nu een principe-akkoord bereikt met de superboeren.

Trainer Jan Vreman is zeer tevreden over de jonge talent en verwacht dat hij de komende jaren nog veel stappen kan maken. De tevredenheid van beide partijen resulteert dat zij over enkele dagen het contract gaan ondertekenen en definitief met elkaar verder gaan.
Tags assigned to this article:
Caner CavlanGraafschapsuperboerenTolgahan Cicek

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.