Boektip bij Bol.com: Het leven van Profeet Mohammed

Boektip bij Bol.com: Het leven van Profeet Mohammed

Het Leven van de Profeet Mohammed (vrede zij met hem) kan nu ook besteld worden via Bol.com. Bol.com heeft geen verzendkosten en is hierdoor iets interessanter.


Mohammed is een uiterst bijzonder persoon
Mohammed (vrede zij met hem) is een uiterst bijzonder persoon, die in een relatief kort tijdsbestek ontzettend veel heeft gedaan en bereikt in zijn leven. Hij predikte de laatste religie, stichtte de meest rechtvaardige staat, spreidde de meest verheven morele gedragscode tentoon en bracht tal van sociale en politieke verbeteringen én een ware revolutie teweeg. Een revolutie die ten doel heeft het lot van de mensen ingrijpend te verbeteren en hun verbond met hun Heer te verzegelen.

Mohammed (vrede zij met hem) is de meest complete mens die ooit heeft bestaan. Niemand in de geschiedenis kan zich met hem meten. Hij was een religieuze leraar, een sociale hervormer, een morele gids, een politieke denker, een militaire genie, een trouwe vriend, een toegewijde echtgenoot en een liefhebbende vader.

Ken jij Mohammed nog niet?
Degene die Mohammed nog niet kent, wordt aanbevolen middels dit boek kennis te nemen van zijn leven, zijn missie en zijn boodschap. Laat je inspireren door de verhalen van de man die alle tegenslagen overwon, een verscheurde natie nieuwe hoop en een nieuw perspectief bood en antwoord gaf op de meest belangrijke levensvragen. Na het lezen over en het verkennen van het leven van de Profeet Mohammed, zal jouw eigen leven nooit meer hetzelfde zijn. Klik hier om naar de verkoopsite van Bol.com te gaan.


Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.