Nederlands-Turkse Sevval Kayhan brengt nieuwe single uit

Nederlands-Turkse Sevval Kayhan brengt nieuwe single uit

Ex-Voice of Holland deelneemster Sevval Kayhan heeft gisteren haar nieuwe single gelanceerd. Sevval maakte eerder op de dag al bekend dat ze niet kon wachten op het moment van publicatie. Ze was blij volgens de eerste berichten. ‘WOOAAHH here is it!! ENJOYA big thanks to Arkan Haddad!’


Everything begins with a smile
Haar Engels-talige liedje heeft een Turkse ondertiteling en heet Everything begins with a smile. Het filmpje is inmiddels ook al te zien op youtube en spotify.

Ze liet Ali B thuilen tijdens TVOH
Sevval Kayhan werd in Nederland vooral bekend toen ze Ali B tijdens The Voice Of Holland liet huilen. De in Arnhem geboren zangeres werd daarna bekender in heel Europa en Turkije. Ze heeft regelmatig optredens in heel Europa en wordt ook vaak gevraagd voor verschillende commercials.

Check haar nieuwste clip:
Tags assigned to this article:
Sevval Kayhan

47 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.