Ook voor verschillende medische klachten kunt u terecht bij Sifa Clinic

by AMS97531A123 | 1 februari 2016 11:56

Şifa Clinic te Arnhem is gespecialiseerd op het gebied van acupunctuur & kruiden, cupping / hacamat / hijama, Body Analyse / Scan, voedingsadvies en massagetechnieken. Onlangs is de nieuwe vestiging van het bedrijf geopend aan de Waalstraat 22 in Arnhem. Het bedrijf, onder leiding van Abdullah Atasever en Saliha Atasever – Akkurt, is al jaren actief in Arnhem en omgeving.

Schoondheidsbehandeling en afvallen onder begeleiding
U kunt bij Şifa Clinic ook terecht voor onder andere schoonheidsbehandelingen, professionele begeleiding op het gebied van afvallen, huidverbetering en definitieve ontharing.

100% effectief & duurzaam ontharen
Ook efectief en duurzaam ontharen is mogelijk bij Şifa Clinic. De lasertechnologie is 100% pijnloos en is geschikt voor iedere huid en haartype! Tevens is er geen hersteltijd en is het vele male effectiever dan IPL.

99.999 andere mensen[1]

Advies over diverse medische klachten
Ook voor behandeling(en) van diverse (medische) klachten zoals rugklachten / hernia, schouderklachten, knieklachten, hoofdpijn / migraine en menstruatieklachten kunt u terecht bij Şifa Clinic.

Şifa Clinic maakt als enige in Nederland gebruik van de nieuwste technologieën & apparatuur.

Erkenning door verschillende instanties
Mede-eigenaar Saliha Atasever – Akkurt wordt door verschillende instanties erkend, onder andere vanwege haar afgeronde opleidingen Natuurgeneeskunde en Acupunctuur. Tevens is zij de enige Turkse dame in heel Europa die in het bezit is van deze diploma’s.

Het bedrijf wordt erkend door instanties als Anbos, Zhong en RBCZ. Daarnaast werkt Şifa Clinic met alle zorgverzekeraars, zodat het mogelijk is dat behandelingen deels of geheel worden vergoed.

Check de website [2]voor meer info of bel met 026-3799473

Endnotes:
  1. [Image]: http://haberarnhem.nl/uw-naamsbekendheid-en-omzet-verhogen-met-een-nieuwsartikel/
  2. de website : http://sifaclinic.nl/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/02/01/ook-voor-verschillende-medische-klachten-kunt-u-terecht-bij-sifa-clinic/