Apple niet meer waardevolste bedrijf na inhalen van..

Apple niet meer waardevolste bedrijf na inhalen van..

Apple verliest plek nummer 1 op de wereldbeurs.
Wereldbedrijf Apple wordt ingehaald op de beurs en is niet meer de waardevolste bedrijf ter wereld. Apple had een waarde van 534 miljard dollar terwijl de nieuwe waardevolste bedrijf van de wereld 549 miljard dollar was geworden.

De nieuwe nummer 1 van de wereld is het moederbedrijf van zoekmachine Google, Alphabet. Zij behaalde in de afgelopen kwartaal een flinke groei in de omzet. De omzet steeg naar 21,3 miljard dollar dat is bijna 18 procent meer ten opzichte van vorig jaar. De nettowinst bedroeg een slordige 4,9 miljard dollar.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.