Op varken lijkende pvv-raadslid deelt moordfilmpje over moslims

Op varken lijkende pvv-raadslid deelt moordfilmpje over moslims

PVV-raadslid Willie Dille heeft het niet zo met moslims blijkt uit haar recent gedeelde filmpje, dit blijkt uit een artikel van DutchTurks.nl. 


Uitmoorden van Moslims
Het Haagse raadslid en voormalig Kamerlid voor de PVV deelde zaterdag een filmpje over het uitmoorden van moslims. Wat voor gedachte zij hierbij had is niet bekend. Of iemand daadwerkelijk gezond is wanneer het zo een filmpje deelt is natuurlijk ook de vraag. Volgens verschillende reacties lijkt Willie Dille ook op een varken en is het daarom geen toeval dat ze dit soort dingen doet om aandacht te krijgen.

Video is ook opeens verdwenen
De video was te zien op facebook en werd door duizenden gedeeld. Volgens de laatste berichten is de video ook opeens verdwenen en niet meer te bekijken. Opvallend is ook dat Wille Dille met haar gedachtengoed over een groep mensen toch gewoon werkzaam was in de zorg. Op haar twitteraccount is te lezen dat ze ‘Tevens 25 jaar werkzaam in de Gehandicaptenzorg.’No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.