20-jarige Turk nu officieel getekend bij de Superboeren

20-jarige Turk nu officieel getekend bij de Superboeren

Tolgahan Çiçek tekent nu officieel bij De Graafschap. Eerder schreven we al dat hij een principeakkoord had bereikt. De twintigjarige linksback heeft zich voor 2,5 jaar verbonden aan zijn club in Doetinchem.
Çiçek wordt door zijn enorme kwaliteiten gezien als de nieuwe ‘Caner Cavlan’. En het harde werken in de afgelopen jaren wordt dan ook beloont met dit contract. Çiçek geeft aan in de komende jaren keihard te werken om een vaste waarde te worden voor zijn club.

Niet alleen op deze foto maar bij elke wedstrijd is Hasan Bulut aanwezig om hem te steunen, ongeacht wel of niet in de basis. Bulut is een bekende ondernemer uit Dieren en een belangrijk persoon voor Çiçek. Bulut is iemand die maanden lang zijn huis ter beschikking heeft gesteld voor Çiçek, voordat er echt zekerheid voor hem was van een plek in de achterhoek. Voor Çiçek is hij een vriend, broer, psycholoog, oom en veel meer dan dat.

 

 1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.