Doetinchems parel Alexander Büttner verkast naar de buren

Doetinchems parel Alexander Büttner verkast naar de buren

Zijn eerste training heeft hij al achter de rug. De Doetinchemmer vertelt over zijn loopbaan en de belangrijke man die hem hierin heeft geholpen.
De verwachting is dat Büttner aankomende vrijdag met zijn nieuwe club Anderlecht gaat debuteren uit tegen KV Mechelen. ‘Ik ben topfit. Natuurlijk heb ik lang niet op niveau gespeeld, maar ik ben klaar om direct te spelen’, zegt Büttner in Brussel.

De achterhoeker heeft een bijzondere carriere en vooral door John van den Brom, de belangrijke man voor de 26-jarige verdediger. Van den Brom heeft Büttner gemaakt hoe hij is en hierdoor in 2012 een transfer heeft kunnen maken naar Manchester United. Büttner over zijn oude trainer.

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.