Minder slimme ‘installateurs’ hennepkwekerij opgepakt in Arnhem

De politie heeft dinsdagmiddag vier minder slimme ‘installateurs’ opgepakt die bezig waren met het bouwen van een hennepkwekerij in een woning aan de Groningensingel. De vier hadden kennelijk weinig ervaring en maakten de buurt wakker. Hierdoor kwam er een melding bij de politie van een mogelijke inbraak. De laatste tijd is het vaak raak in Arnhem-Zuid.


Melding van een mogelijke inbraak
Volgens een bericht van de politie werd er poolshoogte genomen vanwege een melding van een mogelijke inbraak in een woning aan de Groningensingel. Hier bleek niets van te kloppen, toen de politie aanbelde. ‘In de woning hoorde de politie gestommel en lawaai’. Kennelijk werd er zoveel lawaai gemaakt dat de buren dit meteen doorgaven aan de politie. Op de locatie trof de politie ook drie mannen en een vrouw.

Vier Arnhemmers opgepakt
De mannen (24,26 en 45 jaar) en de vrouw (42) waren bezig met de voorbereidingen met de installatie van een hennepplantage. De mannen en de vrouw komen allen uit Arnhem. Meer informatie maakte de politie niet bekend.Tags assigned to this article:
hennepkwekerij

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.