Pide & Grill presenteert ambachtelijke ‘Etli Ekmek’ in Gelderland

Pide & Grill presenteert ambachtelijke ‘Etli Ekmek’ in Gelderland

Pide en Grill in Apeldoorn is sinds april 2015 geopend in Apeldoorn en is nu al aardig succesvol. Het restaurant heeft een speciale houtskooloven en levert unieke Turkse gehaktbroodjes (Etli Ekmek) die je in Nederland niet overal kunt krijgen.

Etli Ekmek is nieuw in Gelderland
De ‘Etli Ekmek’ wordt op een bijzondere en ambachtelijke manier gebakken en geleverd aan de klanten van Pide en Grill in Apeldoorn.  De ‘Etli Ekmek’ is lekker voor tijdens de lunch, high tea of tijdens het avondeten. Het is een speciaal broodje die niet verward moet worden met de ‘lahmacun’ of ‘Turkse pizza’, aldus een woordvoerder van Pide en Grill.

99.999 andere mensen

Uniek in Gelderland
De ‘Etli Ekmek’ was tot voor kort alleen verkrijgbaar in de grote steden van Nederland. In Gelderland werd dit nog niet ambachtelijk geleverd in een Turkse restaurant.

100% Halal en geen alcohol
Pide en Grill onderscheidt zich van veel restaurants doordat het alleen gerechten levert met Halal-vlees en ook geen alcohol heeft in het assortiment. Met 26 jaar werkervaring weten ze bij Pide en Grill ook de klant naar tevredenheid te ontvangen.  Pide en Grill biedt ruimte voor 100 gasten en kan uw feestmaaltijden tijdens bruiloften of andere festiviteiten verzorgen.

Pide & Grill ligt aan de Marktstraat 4B In Apeldoorn en is te bereiken via 055-3123312. Like en Volg Pide & Grill op Facebook.

Ook zo een artikel?


50 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.