Politie: In januari 24 aangiftes van woninginbraken in Arnhem-Noord

December was druk, ook voor inbrekers in Arnhem-Noord. Het was zelfs een recordmaand van 2015.


24 aangiftes in Arnhem-Noord
In januari viel het allemaal wel weer mee volgens een persbericht van de politie. Er waren in totaal 24 aangiftes van woninginbraken. In zeven van deze gevallen ging het om een poging tot inbraak en kwamen de inbrekers niet ver.

‘Ramen en deuren niet goed afgesloten’
‘De inbreker kwam bepaalde woningen binnen omdat deuren en ramen op zowel de begane grond als op de eerste verdieping niet goed waren afgesloten’, aldus de politie. In ¬†andere gevallen maakten de inbrekers veel lawaai door deuren en ramen in te gooien. Ondanks dit denken buurtbewoners nog steeds te vaak dat er niet veel aan de hand is.

De politie waarschuwt dan ook: ‘Doe de boel goed op slot, het liefst met meerdere sloten en bel bij verdachte situaties 112!’1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.