Agent: ‘Vanwege 900 euro moesten we een kinderkamer leeghalen’

Agent: ‘Vanwege 900 euro moesten we een kinderkamer leeghalen’

Ferry Lockhorst is een held en niet zomaar een! De wijkagent uit Schiedam is een bekende in de stad en ook enorm zichtbaar. 


Goed bevriend met moslimjongeren
Hij gaat in gesprek met iedereen en luistert ook naar iedereen in de wijk. Hij is ook goed bevriend met moslimjongeren waar hij regelmatig mee spreekt: ‘Ik kan echt bruggen slaan en kloven dichten. Ik praat bijvoorbeeld met moslimjongeren op dingen waar zij boos van worden en waar ik boos van word.’

Agent zijn is niet makkelijk
Wijkagent Ferry vertelt in het filmpje ook hoe moeilijk het is om tijdens ‘incasso-werkzaamheden’ als deurwaarder mee te moeten gaan voor het geval de woning niet wordt geopend. Wijkagent Ferry houdt het niet droog tijdens het vertellen van zijn waargebeurde verhaal als een kinderkamer leeggehaald moet worden vanwege 900 euro:Reacties


Tags assigned to this article:
Leuke Video

3 comments

Write a comment
  1. download free android} 25 november, 2017, 14:01

    I’m impressed, I have to admit. Genuinely rarely should i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail about the head. Your idea is outstanding; the problem is an element that insufficient persons are speaking intelligently about. I am delighted we came across this during my look for something with this.

  2. hack 2016 } 1 november, 2017, 05:28

    Thank You for this.

  3. imvuhackgenerator 31 oktober, 2017, 14:09

    Great, this is what I was browsing for in bing

Only registered users can comment.