De Gasunie gaat de Schelmseweg afsluiten

De Gasunie gaat de Schelmseweg afsluiten

De Gasunie gaat de Schelmseweg afsluiten in verband met werkzaamheden aan het gastransportnet. Zij doen dit in goed overleg met de gemeente Arnhem. Het gaat om het gedeelte tussen de Waterbergseweg en de rotonde bij het Nederlands Openluchtmuseum.


In de periode van 10 februari t/m 21 februari is de rijbaan volledig afgesloten en wordt het verkeer omgeleid via de Apeldoornseweg, Wagnerlaan en Cattepoelseweg (en vice versa). Gedurende de volledige afsluiting wordt bezoekers van Burgers’ Zoo en Nederlands Openluchtmuseum geadviseerd vanaf de A12 de N224 (Amsterdamseweg) te volgen.

Daarna gaat van 21 tot en met 28 februari de weg voor de helft open en kan het verkeer uit de richting Apeldoornseweg naar de Amsterdamseweg rijden. De andere rijrichting volgt dan eerder genoemde omleiding.


Lees meer via Arnhem.nl


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.