Gast lult zich er onderuit, 110 plantjes kunnen erin ‘Wie is de Sjaak…’

Gast lult zich er onderuit, 110 plantjes kunnen erin ‘Wie is de Sjaak…’

Weer een nieuwe aflevering van ‘Wie is de Sjaak’. Dit is een dagelijks programma bij RTL 5. In Wie Is De Sjaak? gaan Rick Brandsteder, Tess Milne, Veronica van Hoogdalem en JayJay Boske in een surfbus het hele land door. Zij gaan op zoek naar mensen die eenn toch wel hele bijzondere opdracht willen uitvoeren waar ze 250 euro mee kunnen winnen.
Een greep uit de opdrachten: verzamelen van bh’s van willekeurige vrouwen, plukken van het neushaar van voorbijgangers en de laatste opdracht was om de laatste drie whatsapp berichtjes aan je vriendin te laten lezen.

Deze gast laat zijn laatste berichtjes lezen. Zijn vriendin leest dan dat Omar vraag op wiens naam het huis moet komen, er kunnen 110 planten in…. Dit is natuurlijk er verdacht maar probeert zich eronderuit te praten door te zeggen dat het bonsaiplanten zijn. Het lijkt ons goed als deze jongeman eens wordt gescreend.


31 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.