Rusland schijt zeven kleuren vanwege ‘invasie’ Turkse leger in Syrie

Rusland schijt zeven kleuren nu ze zelf bekend hebben gemaakt dat het Turkse leger bezig is met de voorbereidingen van een invasie. Volgens de Russen zouden de Turken bezig zijn met voorbereidingen van een invasie van Syrie. Het is niet vreemd dat de Russen hier bang voor zijn, omdat een eventuele Turkse invasie in het noordwesten van Syrie invloed zal hebben op de rol van de Russen. 


‘Turkse strijdkrachten zijn bezig met geheime voorbereidingen’
Een woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie meldde dit aan verschillende media. ‘We zien steeds meer tekenen dat de Turkse strijdkrachten bezig zijn met geheime voorbereidingen voor directe militaire actie in Syrie.’

Turkije steunt Turkmenen 100%
Turkije schiet de Turkmenen in het noordwesten van Syrie te hulp door artillerbeschietingen en indirecte steun. Zo is het nog ¬†geen toeval dat de Turken een Russische gevechtsvliegtuig neerschoten vanwege het ‘schenden van het Turkse luchtruim’. De Russen hebben een andere agenda en vallen iedereen aan die het niet eens zijn met het regime van Assad.Tags assigned to this article:
Gevec

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.