Turkse bakker verzorgt unieke catering in Arnhem

Turkse bakker verzorgt unieke catering in Arnhem

De Turkse bakker aan de Hommelstraat, Bakkerij Divan, maakte onlangs bekend dat het tegenwoordig ook aan catering doet voor klanten die op locatie lekkere culinaire Turkse broodjes willen eten.


Catering met Turkse broodjes
Zo maakte Bakkerij Divan bekend dat een Arnhemse basisschool onlangs Turkse broodjes met beleg bestelde voor een bijeenkomst op locatie. De lunchcatering met Turkse broodjes is een gat in de markt omdat het niet overal aangeboden wordt.

‘Het is uniek omdat het anders is dan standaard een broodje kaas. Wij leveren speciale Turkse broodjes uit de houtoven, samen met andere Turkse lekkernijen. Ongeacht het aantal kunnen wij dit bezorgen op locatie, omdat we eerder ook records hebben verbroken.’, aldus de persvoorlichter van Bakkerij Divan.

1000 lahmacuns-record
Op aanvraag wordt samen met de klant een culinaire maatjas gemaakt voor uw feest, bedrijfsopening, jubileum of bruiloft. Bakkerij Divan is bekend in Gelderland, mede vanwege het verbreken van een lahmacun record.2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.