Gast slaat 44-jarige man uit Zutphen het ziekenhuis in en is spoorloos

Zaterdagnacht is een 44-jarige man uit Zutphen mishandeld in zijn eigen woonplaats en moest overgebracht worden naar het ziekenhuis.




Het slachtoffer liep met twee vrouwen aan de Tadamasingel in Zutphen toen hij werd aangesproken door een onbekende man waarna onenigheid ontstond. Na de onenigheid zijn er over en weer wat klappen uitgedeeld waardoor een van de vrouwen ook verwondingen opliep. Het slachtoffer zou zelfs even buiten bewustzijn zijn geweest.

De politie heeft een aantal signalementen vrijgegeven. Het zou gaan om een man van 23 of 24 jaar met een Noord-Afrikaans of Zuid-Europees uiterlijk. Hij is ongeveer 1.75 of 1.80 meter lang en droeg een zwarte jas met bontkraag. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. Mocht je iets gezien of gehoord hebben, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie.




Tags assigned to this article:
geweldmishandelingPolitieziekenhuiszutphen

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights