Lelijke presentator maakt lelijke grap over Islam

Lelijke presentator maakt lelijke grap over Islam

Een van de lelijkste presentatoren van Nederland, Arjen Lubach, probeerde onlangs weer te scoren met een ´grap´ door de Islam te vergelijken met online thuisbezorgd-groenteboer Hello Fresh. (foto: screenshot youtube)

Lelijke grap over Islam
Arjen Lubach zei letterlijk: ‘Hello Fresh is als de Islam, als je er uit wilt stappen ben je de lul’. Lubach maakte zijn vergelijking door aan te geven hoe slecht Hello Fresh zou zijn als je er mee wilt stoppen. Indirect geeft hij met zijn ‘grap’ aan hoe slecht de Islam eigenlijk is.


Vrijheid om moslims te beledigen
In Nederland is er vrijheid van meningsuiting als het gaat om het beledigen van moslims. Vooral als dat met belastinggeld het geval is. Als het gaat om Joden, homo’s of het Koningshuis moet je drie keer nadenken over je uitspraken. Het OM staat dan namelijk altijd klaar om je uit te nodigen voor een gesprek.

Who the fuck is Arjen Lubach?
Misschien is het wel handig om Arjen Lubach een beetje te leren kennen:  ‘Arjen Lubach is een gefrustreerd mens, die z’n hele leven al is gepest! En bovendien ook nog ongelovig is! Nu wil hij een beetje aandacht. En hoe krijg je aandacht in Nederland? Juist! Door slechte ‘grappen’ te maken over de Islam. Waar kennen we dat ook al weer van? Een andere gefrustreerde gepeste meneer met geblondeerd haar!



Tags assigned to this article:
Arjen LubachHello Fresh

8 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights