‘We hebben maandelijks bijna 100.000 bezoekers’

Nieuwssite HaberArnhem.nl heeft maandelijks bijna 100.000 bezoekers. Volgens een woordvoerder van de blogsite heeft de website veel meer bezoekers dan dan welk ander festival dan ook. Wij hebben meer bezoekers dan het Gelredome of bijvoorbeeld Turkse festivals. Dit blijkt ook uit de gegevens van Google Analytics.


100.000 bezoekers per maand
‘HaberArnhem is een nieuwswebsite met bijzonder nieuws over Arnhem. Ook actuele landelijke onderwerpen krijgen aandacht, waardoor bezoekers steeds vaker terugkomen. De website begon eind 2014 met het publiceren van nieuws en had toen nog maar 0 bezoekers. Inmiddels wordt de site maandelijks door 100.000 bezoekers bezocht.

Interessant voor bedrijven
Een woordvoerder van HaberArnhem vertelde verder dat de site ook interessant is voor bedrijven die een grote publiek willen bereiken. ‘Dankzij effectieve en goed zichtbare campagnes kunnen (lokale)bedrijven hun producten en diensten veel beter promoten. We zijn interessant voor veel bezoekers en kunnen dat ook aantonen met cijfers en statistieken.’Tags assigned to this article:
Bereikpubliekstatistieken

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.