Fiets total loss na aanrijding op gevaarlijkste kruispunt van Arnhem

Fiets total loss na aanrijding op gevaarlijkste kruispunt van Arnhem

Het oversteken van de P. Calandweg lijkt alles behalve makkelijk. Onlangs was het weer raak toen een fietser werd onderschept door een auto. Volgens de eerste berichten was de fietser licht gewond na de aanrijding. Haar fiets was wel total loss.


Misschien wel gevaarlijkste kruispunt van Arnhem
Het kruispunt P.Calandweg en Driepoortenweg, bij ‘dierenwinkel’ Jumper en boekhoudkantoor Picasso is misschien wel het gevaarlijkste kruispunt van Arnhem. Bijna wekelijks zijn er aanrijdingen of bijna-botsingen. We publiceerden ook al een artikel hierover tijdens aanrijding met twee auto´s.

Enorm gevaarlijk tijdens spits
Het kruispunt is extra gevaarlijk omdat je via de Driepoortenweg de Arnhemse wijk Presikhaaf in of uit kunt rijden. Als daar ook heel veel ‘traffic’ bij komt van vrachtwagens, bezorgers en fietsers wordt het een chaos. Soms duurt het extreem lang voor verkeersdeelnemers om alleen al over te steken.No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.