Turkse hamam in Arnhem ook geschikt voor groepen

Turkse hamam in Arnhem ook geschikt voor groepen

Stichting Deva in Arnhem heeft tegenwoordig ook een Turkse hamam voor vrouwen en meiden die hier gebruik van willen maken. Eerder was het al mogelijk voor vrouwen om te sporten zonder last te hebben van mannen. Deva is namelijk alleen toegankelijk voor vrouwen.


Turkse hamam ook geschikt voor groepen
Voor de hamam maakt Deva een uitzondering als er een groepsaanmelding komt. Vanaf 10 personen kunt u ook prive ontspannen in een Turkse hamam zonder dat daar onbekenden bij zijn.

Lekker ontspannen met een diepe reiniging
Op de site van Deva is verder het volgende te lezen: ‘Lekker ontspannen van een dag in onze hamam is niet alleen totale ontspanning, maar ook een hele diepe reiniging. U wordt helemaal schoon door het scrubben en de zeep behandeling (indien gewenst). Uw bloedsomloop word gestimuleerd en u kunt uw lichaam laten ontspannen door middel van een Hamam massage.’Tags assigned to this article:
Turkse hamamWelness

37 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.