PvdA voorzitter weg na de dood wensen aan Geert Wilders

PvdA voorzitter weg na de dood wensen aan Geert Wilders

Eerder deze week verscheen vanuit Katwijk een tweet over Wilders. Deze tweet was afkomstig van Willem den Hertog. Twitter ging helemaal los nadat Den Hertog, zelf fractievoorzitter PvdA in Katwijk, wenste dat PVV-leider Geert Wilders dood zou gaan.
Den Hertog is al door de landelijke PvdA bestuurders op het matje geroepen. De partij maakt duidelijk met afschuw kennis genomen te hebben van de uitlatingen en heeft het vertrouwen in de voorzitter opgezegd. Donderdagmiddag liet het bestuur weten dat de heer Den Hertog de tweet niet in functie als voorzitter heeft getweet. Ondank dit is zijn positie hiermee onhoudbaar geworden.
Tags assigned to this article:
den hertoggeert wilderskatwijkPvdApvvtwitter

7 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights