Auto van bekende voetballer brandt helemaal uit

Auto van bekende voetballer brandt helemaal uit

De auto van de bekende Dierense voetballer Hulusi Bulut is volledig uitgebrand. Bulut bevestigde zelf aan de redactie van HaberArnhem dat dit ‘ongeveer tien dagen geleden was gebeurd.’


Auto volledig uitgebrand
Volgens de eerste berichten gebeurde dit voor zijn woning in Dieren. De brandweer probeerde het vuur tevergeefs nog te doven, maar kon de auto niet meer blussen. De Peugeot RZC (156PK) van Hulusi Bulut werd door een oplettende lezer van HaberArnhem gespot toen het werd afgevoerd. Op de foto’s is te zien dat er helemaal niets is overgebleven van de Peugeot.

 

Politieonderzoek loopt nog
De ex-voetballer van AFC Arnhem, tegenwoordig voetballend voor het Duitse Viktoria Goch was nogal aangedaan toen we hem vroegen naar zijn uitgebrande auto. Bulut bevestigde dat de politie het een en ander op dit moment nog uitzocht.Tags assigned to this article:
Afc ArnhemAuto uitgebrandHulusi Bulut

7 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights