Bekende zanger gespot tijdens vrijdaggebed in Arnhem

Bekende zanger gespot tijdens vrijdaggebed in Arnhem

De bekende Turkse zanger en Arnhemmer Umut Timur werd vrijdag in Arnhem gespot tijdens het vrijdaggebed in de HDV Turkiyem moskee. Umut Timur timmert in Turkije aan een succesvolle carriere als zanger. 


Umut Timur in Arnhem
Het was even wennen voor de Arnhemmers om de Turkse bekendheid te spotten tijdens het vrijdaggebed. Dit maak je niet altijd mee. Het vrijdaggebed in Arnhem was extra druk vanwege de vakantie. Bronnen dichtbij Timur verklaren dat hij nog een maand in Nederland zal zijn in verband met zijn HBO-studie.

Single uitgebracht
Umut Timur bracht onlangs nog een single uit in Turkije. Zijn videoclips op youtube zijn inmiddels al door duizenden bekeken.Tags assigned to this article:
Turkiyem Moskeeumut timur

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.