Optreden Soner Sarıkabadayı vanavond in Montecarlo

Optreden Soner Sarıkabadayı vanavond in Montecarlo

De bekende Turkse zanger Soner Sarıkabadayı zal vanavond een concert geven in club Montecarlo in Nijmegen.Bekende Turkse zanger
Het concert dat georganiseerd wordt door Eastanbul heeft ook een programma waar de bekende Turkse DJ Mustafa Kisi te zien zal zijn. Behalve Soner Sarıkabadayı  zal ook de iets minder bekende Simge aanwezig zijn tijdens het concert.

Afterparty voor 18+
Volgens een persbericht van Montecarlo is er ook een 18+ afterparty waar je verplicht een ID voor moet hebben en geen pet of sportkleding moet dragen. Mocht je nog geen tickets hebben? Via Primera en aan deur (als het niet is uitverkocht) kun je tickets kopen.


Reacties


Tags assigned to this article:
Montecarlo NijmegenMustafa KSoner Sarıkabadayı

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.