Elsweide wint eerste wedstrijd in de eerste klasse

Elsweide wint eerste wedstrijd in de eerste klasse

De mannen van succescoach Harun Koprulu doen het ook goed in de eerste klasse. De E1 van Elsweide had uit tegen Elistha weinig moeite met de thuisploeg en won met 1-3. Bij de rust stond het 0-2 voor Elsweide.


Eerste wedstrijd na winterstop
Het was de eerste officiele wedstrijd na de winterstop voor de Turkse ploeg. Het was vooral spannend omdat niet bekend was hoe de ploeg zou presteren in een hogere klasse. Voor de winterstop was de ploeg nog kampioen in de tweede klasse.

Elistha was tot zaterdag ongeslagen
Opvallend aan de 1-3 overwinning was dat Elistha het afgelopen seizoen ongeslagen zou zijn. Dankzij doelpunten van Mergi Bagci, Diyar Varisli en Furkan Tekin scoorde Elsweide drie keer. ¬†Doelman Mehmet Aldemir van Elsweide E1 moest in de tweede helft wel gewisseld worden vanwege een blessure aan zijn schouder. Trainer Koprulu loste dit op door een veldspeler verder te laten spelen als doelman: ‘We hebben met 1-3 gewonnen van een een zeer goed spelende ploeg. Het was een verdiende overwinning omdat iedereen heel erg zijn best had gedaan.’Tags assigned to this article:
ElisthaElsweideElsweide E1

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.