PvdA-raadslid is vieze mannen op facebook zat

PvdA-raadslid is vieze mannen op facebook zat

Commissieraadslid Munire Manisa van de PvdA in Amsterdam Nieuw-West maakte zaterdag via facebook bekend dat het nu eindelijk afgelopen moet zijn met vieze mannen die haar lastig vallen via facebook. (persfoto: Coskun Yegenoglu)


Genoeg is Genoeg
De bekende PvdA’er begon haar blog met ‘Genoeg is Genoeg’ en vertelde hoe ze om gaat met sociaal media en haar functie als politucus. ‘Ik accepteer vriendschapsverzoeken van (on)bekenden zodat geinteresseerden kunnen volgen wat ik doe en zodat de kloof tussen politiek en de burgers kleiner wordt.’

Prive berichten van vieze mannen
M√ľnire Manisa krijgt de laatste tijd ook vaak prive-berichten met de raarste verzoeken en vreemdste foto’s: ‘De laatste tijd krijg ik echter steeds vaker prive berichten van vieze mannen die het nodig vinden om te denken dat ik geinteresseerd ben in hun edele delen. Foto’s van geslachtsdelen vergezeld van misselijkmakende opmerkingen worden niet geschuwd’

Manisa is woedend en liet dit ook blijken. Ze gaat voortaan alle namen openbaren van mannen die dit soort berichten sturen. ‘Dus wees gewaarschuwd en stuur mij geen foto’s/opmerkingen die je je moeder niet gunt.’Tags assigned to this article:
Munire ManisaPvdA Amsterdam

33 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights