Vriendin krijgt screenshots van haar eigen vreemdgaan om Valentijnsdag

Vriendin krijgt screenshots van haar eigen vreemdgaan om Valentijnsdag

Hij neemt zijn vriendin eerst mee naar zijn eigen huis. Bij binnenkomst is de vriendin geblinddoekt en wordt geleid door haar vriend die ook alles vastlegt op camera.
Bij binnenkomst beweert hij dat zij stiekem kijkt en besluit uiteindelijk haar blinddoek af te laten doen. Dan ziet ze dat de kamer helemaal vol rozenblaadjes ligt, dat er een knuffeltje en een lichtje is geplaatst. Vervolgens moet de blondine weer de stropdas gebruiken als blinddoek zodat hij haar cadeau kan overhandigen. Na dit gedaan te hebben krijgt zij het cadeau en mag weer kijken. Ze vraagt wat het is en de jongeman antwoord: “dit zijn de screenshots dat jij bent vreemdgegaan, dit wordt openlijk op YouTube geplaatst en nu mag je oprotten uit mijn huis”…..

Wat vindt u van de reactie van haar nu inmiddels ex-vriend?

Tags assigned to this article:
Cheatvalentijnvalentinevreemdgaan

35 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.