Keeper wint weddenschap en neemt Bentley over van de voorzitter

Keeper wint weddenschap en neemt Bentley over van de voorzitter

Martin Mos, de voorzitter van de Graafschap, is zijn peperdure Bentley kwijt aan ‘the man of the match’.
Voor de uitwedstrijd tegen Willem II zijn de keeper en voorzitter een weddenschap aangegaan. Als de keeper Hidde Jurjus zijn doel negentig minuten schoon houdt mag hij een week lang genieten in de Bentley van Mos.

Bij het behalen van minimaal 1 punt staan de Superboeren niet meer op de laatste plek in de Eredivisie. Voor de voorzitter was dit reden genoeg om zo’n weddenschap aan te gaan. Na negentig minuten klonk het eindsignaal en de eindstand was 0-0. Mocht je een dikke Bentley voorbij zien scheuren is dat niet de voorzitter maar Hidde Jurjus die aan het genieten is.

70 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights