Ook collegegeld terugkrijgen? Minister Jet Bussemaker krijgt verklaring

Ook collegegeld terugkrijgen? Minister Jet Bussemaker krijgt verklaring

Wat is het verschil als je een dyslexieverklaring hebt, weten we onze rechten plichten wel goed genoeg? Een student met een dyslexiepas heeft meerdere rechten en of voordelen. Zo krijgen ze extra tijd voor de toetsen en zelfs een deel van het collegegeld teruggestort.
In de afgelopen jaren zijn commerciële dyslexiebureaus als paddenstoelen uit de grond gevlogen omdat ze een gat in de markt hadden gevonden. Namelijk een dyslexietest uitvoeren, verklaring afgeven en geld innen van de verzekeraars. In het filmpje is te zien hoe simpel je een verklaring kan bemachtigen. Binnen een kwartier als je een test maakt of zelfs via de telefoon zonder het maken van een test is een verklaring te verkrijgen.

Het meest extreme voorbeeld van het verkrijgen van een verklaring is dat je voor iemand anders een verklaring kan krijgen. Het is helemaal verschrikkelijk als je een dyslexieverklaring kan bemachtigen voor de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Jet Bussemaker.


121 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights