Turkse topspits Gurbuz twijfelt nog steeds enorm

Turkse topspits Gurbuz twijfelt nog steeds enorm

De beste Turkse spits allertijden van Arnhem en omstreken gaat misschien stoppen met actief voetballen. We publiceerden hier al eerder een artikel over de Turkse killer van Gelderland. (foto: HetGelderseVoetbal.nl)


Esen Gurbuz, tegenwoordig spelend voor Veluwezoom, staat in Arnhem en omgeving bekend als voetballer van AFC Arnhem, en daarvoor als topspits van FC Presikhaaf. Samen met trainer Dennis van Beukering maakte hij bijna alle promoties mee van de club tot aan de Hoofdklasse. Inmiddels is AFC Arnhem failliet.

Een korte interview met de speler leverde ons weinig informatie op. Gurbuz bevestigde weer dat hij twijfelde over zijn toekomst en dat het nog niet zeker was of hij gaat stoppen of niet. We weten dus ook niet of de speler na dit seizoen blijft voetballen bij Veluwezoom.


Reacties


Tags assigned to this article:
Afc ArnhemEsen GurbuzTurkse killerVeluwezoom

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.