88 huizen zonder schoon drinkwater in Tiel

88 huizen zonder schoon drinkwater in Tiel

Tiel kampt op dit moment met een ‘waterprobleem’. Door een gesprongen waterleiding kwam een deel van de Harriet Freezerstraat woensdagochtend blank te staan. Het gevolg hiervan: 88 huishoudens tot laat in de middag zonder water.
De jongens van het waterbedrijf Vitens waren snel ter plaatse om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Voorlopig kunnen de 88 huishoudens geen kraanwater drinken omdat het is vervuild. Volgens het bedrijf duurt dit tot 16:30 uur. Doordat er te veel druk op de leiding stond, sprong de afsluiter kapot, zegt de woordvoerder.
Tags assigned to this article:
huishoudensstoringtielvitenswaterleiding

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights