Nederlands-Turkse Kader Çelik opent eigen advocatenkantoor

Nederlands-Turkse Kader Çelik opent eigen advocatenkantoor

Kader Çelik heeft sinds begin februari haar eigen advocatenkantoor geopend in Nijmegen. De Nederlands Turkse Çelik spreekt ook vloeiend Turks. Ook beheerst zij Engels en Duits als extra talen. (foto: screenshot youtube)

Begonnen bij Hijink Advocaten
Sinds 2011 was Kader Çelik in dienst bij Hijink Advocaten, voor dat ze haar eigen kantoor begin februari van dit jaar opende aan de Kerkenbos 11-11 in Nijmegen. Çelik is ook bekend in Arnhem en omgeving vanwege haar diensten aan verschillende Arnhemse bedrijven.

99.999 andere mensen

Ondernemingsrecht en arbeidsrecht
Tijdens haar periode bij Hijink advocaten gaf ze onder andere juridisch advies over ondernemingsrecht, arbeidsrecht en verzekeringsrecht. De website van KC Advocatuur  is nog niet online, ze is wel gewoon te bereiken via 024-6756289 of k.celik (at)kc-advocatuur.nl

Via social media maakte ze recent bekend dat ze onder de indruk was van de bloemen die ze ontving en bedankte zij de Arnhemse ondernemer Yildirim Usta en  familie Kowsari voor de prachtige bloemen.

Dit is Kader Çelik

Tags assigned to this article:
AdvocaatKader CelikKC Advocatuur

4 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights