RESPECT Moskeeën Diyanet gaan bidden voor Bade

RESPECT Moskeeën Diyanet gaan bidden voor Bade

In Nederlandse moskeeën verbonden aan Diyanet (Islamitische Stichting Nederland) wordt gebeden voor Bade. Dat laten beheerders van de Facebookpagina “Bade icin bir iyilik – bir ilik” weten. Op het moment van schrijven heeft de Facebookpagina met steunbetuigingen voor Bade meer dan 11 duizend volgers. (bron: demet.nl)


Bid ook voor Bade en anderen
“Na gesprekken met de HDV (Diyanet red.) is besloten dat er morgenavond in alle moskeeën in Nederland voor Bade en alle overige zieke mensen gebeden worden gedaan,” laten de beheerders van de Facebookpagina weten.  Ook wordt een oproep gedaan aan anderen oom ook te bidden: “Neem a.u.b. Bade ook mee in uw gebeden en laten we hopen en wensen dat de resultaten van de analyse ons meer vechtlust gevende resultaten zullen worden”.

Zeldzame vorm van leukemie bij Bade
Bade, het meisje van Turkse komaf heeft een zeldzame vorm van leukemie. Omdat de ziekte met chemokuren niet goed te behandelen is, zijn de ouders van de Barendrechtse op zoek naar Turkse stamcellen.


Reacties


Tags assigned to this article:
BadeDiyanetzeldzame vorm leukemie

1 comment

Write a comment
  1. Ihsan 21 februari, 2016, 08:50

    Je kunt beter je tijd gebruiken op andere manieren, zoals bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek, doneren, werken aan awareness, etc. Bidden helpt helemaal niemand.

Only registered users can comment.