Ridvan Dilmen: ‘Ik kan toch na deze aanslag niet praten over de 1-0 van Besiktas’

Ridvan Dilmen: ‘Ik kan toch na deze aanslag niet praten over de 1-0 van Besiktas’

De bekende Turkse voetbalcommentator en ex-voetballer Ridvan Dilmen heeft het helemaal gehad met terreuraanslagen in Turkije en invloed hiervan op de mensen in het land.


Ridvan Dilmen zichtbaar aangeslagen 
Gisteren zou Dilmen in eerste instantie samen met presentator Guntekin Onay reageren op de 1-0 overwinning van de Turkse topclub Besiktas op Mersin Idman Yudru (1-0), waar hij ook direct na de opening van afzag. Dilmen was zichtbaar aangeslagen en wist niet precies wat hij moest zeggen.

Aanslag in Ankara: 1-0 Besiktas kan toch niet
‘Er zijn weer zoveel mensen om het leven gekomen door een terreuraanslagen. Ik kan toch nu niet doen alsof het mij niet raakt en beginnen over voetbal en de 1-0 overwinning van Besiktas. Als ik nu thuis was, zou ik gaan schelden van woede als ik hiernaar zou kijken. Ik wil mijn excuus aanbieden aan alle kijkers vanwege mijn houding om niet te praten over voetbal.’Reacties


Tags assigned to this article:
Aanslag In AnkaraBesiktas 1-0PKKterreurYPG

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.