De politie Dieren is woensdag op de markt gegaan

De politie Dieren is woensdag op de markt gegaan

De politie Dieren is afgelopen woensdag met een ‘politiebuskraam’ op de markt geweest.
Dit initiatief is genomen om echt in gesprek te kunnen gaan met de burger en rustig vragen te kunnen stellen waar ze direct antwoord op krijgen. Voor verschillende mensen is het een drempel om naar het politiebureau te gaan en vragen te stellen vandaar dat deze agenten het omdraaien en naar u komen.

Ze stonden op de markt aan de Ericaplein in Dieren tegenover kapsalon Leander Grotenhuis. De agenten waren goed voorbereid met flyers, kleine attributen en ook kleurplaten voor de kinderen en presenteerde dit ook op hun facebookpagina: Politie Dieren.


De politie sluit af met een vraag. Namelijk: ‘Wat vinden jullie van dit initiatief? Voor herhaling vatbaar?’ Laat ons weten wat u ervan vond.

 No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights