Picasso Administratie al 13,5 jaar een begrip in Arnhem

Picasso Administratie al 13,5 jaar een begrip in Arnhem

Picasso Administratie en Belastingadviseurs  is al meer dan 13 jaar actief in Arnhem en is een van de toonaangevende bedrijven die de stad kent. Het bedrijf onder leiding van directeur Ilhan Kayhan is  door de jaren heen succesvol gegroeid en ook actief buiten Arnhem.

Meer dan alleen een boekhouder
Picasso is tegenwoordig meer dan alleen een boekhoudkantoor. Het bedrijf verzorgt behalve belastingaangiften ook loonadministratie voor kleine- en grote bedrijven. U kunt ook als ondernemer langs voor advies over talloze wetten, regels én financiële risico’s.

99.999 andere mensen

Samenwerking met belastingdienst en gemeente Arnhem
Het bedrijf heeft ook verschillende samenwerkingsverbanden met gerenommeerde partners als de belastingdienst, gemeente Arnhem en de ROC’s A12 en Rijn Ijssel College. Picasso is ook sociaal maatschappelijk actief door steun te verlenen aan sportclubs zoals; AFC Arnhem, voetbalclub Elsweide,  AZC Zutphen en BE Quick.

Wilt u meer informatie over Picasso Administratie en Belastingadviseurs? Kijk dan op de website van het het bedrijf of bel met 026-4429300


Tags assigned to this article:
Afc Arnhembelastingadviesboekhouderzutphen

10 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights