Volkswagen en Peugeot weer in trek bij autokrakers in Arnhem

De politie maakte onlangs bekend hoeveel autoinbraken er waren in Arnhem-Zuid van 15 januari tot en met 15 februari. Dit werd gedaan door middel van een publicatie van de auto-inbrakenkaart. (foto: archief)


Veel autokraken bij Volkswagen en Peugeot-voertuigen
Behalve autokraken bij Volkswagens was de Peugeot ook in trek. In bovengenoemde periode werd er 14 keer ingebroken in een auto, 13 keer was er een poging tot inbraak. In de verklaring van de politie werd het volgende aangegeven: ‘Met name Volkswagen en Peugeot waren in trek bij de autokraker(s). Uit diverse auto’s werden ook tassen, elektronica en laptops weggenomen. Laat geen waardevolle goederen in de auto liggen!’

15 auto’s gestolen in heel Arnhem-Zuid
In Arnhem-Zuid werden maar liefst ook 15 auto’s gestolen. ‘Dit betroffen nagenoeg allemaal Opel Corsa’s, Volkswagen Polo’s en diverse modellen van het merk Seat.’Tags assigned to this article:
autoinbraakautokrakerspeugeotvolkswagen

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights