Ataturk van Nederland: Turkije heeft het recht zich te beschermen tegen de PKK’

Opiniemaker Ahmet Erdogan (geen familie van) was tijdens een uitzending van FunX duidelijk over Nederlandse media en hun manier van nieuws publicatie over terreurorganisaties als de PKK en de YPG.


Turkije is niet in oorlog met Koerden
Volgens Ahmet Erdogan is Turkije ‘niet in oorlog met de Koerden, maar met terreurorganisaties zoals de YPG en de PKK’. In Nederland wordt er steeds een beeld geschetst alsof Turkije in oorlog is met haar eigen Koerdische inwoners. NOS-correspondent Lucas Waagmeester is ook een deskundige in het promoten van leden van een terreurbeweging als ‘boze burgers’.

Jan Eikelboom en Lucas Waagmeester maken propaganda voor terreur
Volgens Erdogan maakt de NOS onder andere met Nieuwsuur, Jan Eikelboom en Lucas Waagmeester propaganda voor terreurorganisaties op terrorismelijsten van onder andere Europa, de NAVO en de Verenigde Staten: ‘In Nederland krijgen deze organisaties paginagroot de ruimte in het NRC, Trouw en het AD om hun hal en gif te spuiten over Turkije en te doen alsof Turkije Koerden aan het uitmoorden is.’

De Ataturk van de Turken in Nederland was duidelijk met zijn reactie: ‘Turkije heeft het recht zich te beschermen tegen de PKK.’
1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.