Elsweide heeft ook geen moeite met Eldenia

Elsweide heeft ook geen moeite met Eldenia

Elsweide E1 blijft het goed doen onder leiding van succescoach Harun Koprulu. Tegenstander Eldenia E2 werd vandaag op een 0-4 verlies getrakteerd. Bij de rust stond de Turkse club uit Presikhaaf al met 0-3 voor.


Doelman is man of the match
De overwinning van Elsweide is volgens de trainer vooral te danken aan de doelman. In de eerste helft kreeg Eldenia amper kans om te scoren. Na de rust was dat anders. ‘Mehmet Aldemir keepte uitmuntend en was bepalend bij een aantal 100% kansen van Eldenia.’ aldus de trainer van Elsweide E1. De doelpunten van Elsweide werden gemaakt door Akin Koprulu (2) en de bekende afmaker Mergi Bagci (2x).

Volgens de trainer gaat het goed met zijn elftal en is hij blij met de ontwikkeling van de jongens. ‘We hebben de tweede wedstrijd ook met winst afgesloten. Veel spelers maken elke week weer een stap vooruit.’Tags assigned to this article:
EldeniaElsweideElsweide E1Succescoach

71 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.