KNVB roept Nederlands-Turkse Aleyna op voor regioteam

KNVB roept Nederlands-Turkse Aleyna op voor regioteam

*-/De KNVB heeft een uidnodiging gestuurd naar Alyena Kaplan van Elsweide. De voetbalster van de Turkse club Elsweide mag zich gaan opmaken voor trainingen met een regioteam van Arnhem/Nijmegen onder 10/11 jaar.


Dochter van bekende amateurvoetballer
Aleyna Kaplan is de dochter van de bekende amateurvoetballer Suat ‘Kickboks’ Kaplan. De ervaren verdediger speelde jarenlang bij FC Jeugd, Anadolu ’90 en daarna Elsweide. Zo toevallig is het dus niet dat de dochter van Kaplan ook goed kan voetballen.

Uniek voor Arnhemse begrippen
Voor zover bekend is het voor het eerst dat een Nederlands-Turkse meisje door de KNVB een uitnodiging krijgt voor een regioteam. De brief van de KNVB werd verzonden door talentcoach Ellen van Dijk en Talent performance Coach Wim van der Wal.


Reacties


Tags assigned to this article:
Elsweidekaplanknvbsuat

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.