Ahmet Erdogan haalt uit naar NOS en leest de les

De NOS met onder andere Nieuwsuur, Jan Eikelboom en Lucas Waagmeester maakt volgens opiniemaker Ahmet Erdoğan continu propaganda voor terreurorganisaties die op terrorismelijsten van onder andere de Europese Unie, de NAVO en de Verenigde Staten staan. Dat zei Erdoğan tegen FunX.


Turkije is in oorlog tegen terreur
De opiniemaker legt bij het radiostation uit wat er echt aan de hand is in Turkije. “Turkije is in oorlog tegen terreur, maar in Nederland wordt het beeld geschetst dat Turken in oorlog zijn met Koerden. Dat is totaal onjuist. Op de één of andere manier lezen we in de Nederlandse media steeds dat men het woord PKK verdraait in Koerden.

In Nederland krijgen deze organisaties paginagroot de ruimte in het NRC, Trouw en AD om hun gal en gif te spuwen over Turkije en te doen alsof Turkije Koerden aan het uitmoorden is,” zegt de opiniemaker. “Je ziet dat men terreursympathisanten behaagt in Nederland, maar daardoor zet je 450.000 Nederlandse Turken weg als moordenaars.” (via TurkseMedia.nl)Tags assigned to this article:
Ataturk van NederlandNederlandse MediaPKK

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.